4 retete de mujdei pentru gratar 

Ce ar fi gratarul romanesc fara un bol zdravan, plin ochi cu mujdei facut de gospodinele casei? Pe unde am umblat, de atatea retete de mujdei diferite am dat. Pentru ca ne place carnea de pui la gratar si tot … Continuare »

Shaorma cu de toate 

Ca o buna gospodina ce esti, trebuie sa stii sa faci de toate in bucatarie. Inclusiv shaorma. Pentru ca cei mici vor cere, cei mari vor pofti sim ai bine faci o varianta sanatoasa in casa, decat sa cumperi de … Continuare »

Piept de pui umplut cu broccoli 

Bine v-am regăsit, dragi gospodine. Astazi veți afla o rețetă gustoasă și sănătoasă cu care îi veți cuceri pe toți cei dragi, mai ales pe cei mici. Dacă vreți ca ai voștri copii să consume cât mai multe legume la … Continuare »

Cele mai bune rețete de drob de pui 

Paștele se apropie și, gospodinele din întreaga țară fac lista de cumpărături pentru drob și alte feluri de mâncare delicioase, specifice acestei sărbători speciale. Pentru că drobul este unul din felurile de mâncare, special gătite pentru masa din ziua de … Continuare »

Cel mai bun șnițel de pui 

Șnițelul de pui are o istorie aparte în casele fiecăruia dintre noi, pentru că cel mai bun șnițel este făcut, desigur, de mamele noastre. Mama fiecăruia dintre noi, care cu mâinile ei speciale, spărgea ouăle, le bătea cu puțină sare … Continuare »

GDPR-Politica de confidentialitate 

Ne dorim ca utilizatorii acestui site să fie informați corect cu privire la datele lor personale. Este foarte important ca tu să-ți cunoști drepturile cu privire la acest aspect. Trebuie să știi că atunci când folosim expresia DATE PERSONALE, ne … Continuare »

Tortilla cu pui 

Primăvara vine cu rețete noi, gustoase, numai bune de încercat! Poate nu azi, însă într-o zi specială, care merită sărbătorită cu un fel de mâncare special, sau într-o seară când vin prietenii pe la tine, poate atunci te apuci și … Continuare »

Pui cu mozzarella și roșii 

La început de primăvară, vă punem pe masă o rețetă gustoasă și, desigur, sănătoasa. Așa cum v-am obișnuit. Pe lângă incredientele menționate mai jos, veți avea nevoie de aproximativ 40 de minute de răbdare, un strop de dragoste și un … Continuare »

Rolul grasimilor în organism 

Când auzi cuvântul ”grăsime” te gândești la ceva rău? Te gândești că te vei îngrășa, îți va crește colesterolul și lista poate continua cu alte lucruri rele la care ți-a fugit gândul când ai citit cuvântul sus menționat. Află că … Continuare »

1 2 3 4 5
|
×