Sfoară în ţară - Ruladă de pui cu spanac şi caşcaval

Ingrediente

1 piept de pui dezosat Morandi
250 g spanac congelat
4 felii subţiri de caşcaval
12 felii subţiri de bacon
2 ouă
1 ceapă
1 căţel de usturoi
ulei
sare
piper
condimente pentru pui
cimbru uscat
Mod de preparare

Se toacă mărunt ceapa şi usturoiul şi se călesc în puţin ulei.

Se adaugă spanacul decongelat şi scurs. Se lasă la foc mic amestecând continuu pentru câteva minute, după care se adaugă puţină apă şi se lasă să scadă.

Ouăle le batem ca pentru omletă şi le adăugăm în spanacul de pe foc. Omogenizăm compoziţia şi o potrivim de gust cu sare şi piper.

Pieptul dezosat îl tăiem în doi lobi. Pe fiecare îl întindem în foaie pe care o condimentăm după gust, apoi punem câte două felii de caşcaval şi umplutură, apoi rulam strâns şi împachetăm în bacon. Fixăm cu scobitori si punem rulourile la rumenit într-o tigaie cu ulei până capătă culoare.

Mutăm într-un vas termorezistent şi le mai dăm la cuptor la foc mediu 10-12 minute.

Poftă bună!