produse romanesti de incredere

Produse româneşti de încredere!

Morandi este producător de carne de pui şi ouă.
Produsele fermelor Morandi sunt următoarele:

  1. Ouă de la găini crescute la sol: ZORIN 2. Acest produs provine de la găini crescute cu grijă la sol, hrănite cu cereale. Se caracterizează prin consistenţă şi gust.

  2. Carne de pui de calitate: COPIOSO. Acest produs provine de la puii crescuţi în fermele proprii în condiţii de maximă biosecuritate şi bunăstare, iar carnea se diferenţiază prin aspect curat şi îngrijit, fiind mai uscată, şi conţinut nutritiv ridicat.

  3. Pui rustic, cu creştere lentă: PUIUL GOSPODARULUI. Acest produs este unul premium (doar doua mărci de acest fel în ţară), obţinut la cererea consumatorilor care doresc să mănânce mai sănătos şi natural, care apreciază valorile tradiţionale româneşti. Principalele caracteristici sunt: rasa de pui rustică, creşterea lentă la sol, în densitate redusă. Carnea este mai consistentă, mai gustoasă, cu o culoare mai gălbuie, fiind similară puiului de curte din gospodăriile ţărăneşti.

  4. Ouă cu gălbenuş extragalben: POIATA BUNICII. Este un produs nou pe piaţa din România. Provine de la găini crescute la sol şi hrănite cu porumb. Se diferenţiază printr-un plus de culoare a gălbenuşului şi gust deosebit, fiind similare ouălor din gospodăriile ţărăneşti.

Aceste produse sunt expresia valorilor Morandi (respect, inovaţie, integritate, tradiţie românească).

Promovarea acestor produse se axează pe sinceritatea şi transparenţa mesajelor. În magazinele proprii există monitoare TV în care sunt afişate imagini cu fermele Morandi şi produsele noastre.

Cărniţă de pasăre

Morandi creşte pui de carne în fermele proprii, pe care îi tranşează şi ambalează în secţia proprie de tranşare. Gama de produse obţinute este variată în funcţie de tipul de prezentare, ambalare şi starea termică.

Prezentare: pui grill sau bucăţi de pui tranşate (pulpe, piept, aripi, spinări, întregi sau dezosate, cu piele sau fără etc.)

Mod de ambalare: tăviţe, pungi, ATM (atmosferă controlată), bax uz industrial etc.

Stare termică: refrigerate sau congelate

Termen valabilitate: 7 zile pentru refrigerate sau 12 luni pentru congelate

 
 
PG pui crud

 

Ouă de găină

Ouă de la găini crescute la sol în condiţii de bunăstare şi biosecuritate, hrănite cu cereale.

oua de gaina