Despre carnea de pui
Datorită modului de creștere a păsărilor, carnea de Puiul Gospodarului are calități deosebite prin:
- Consistența superioară, datorită perioadei mai îndelungate de creștere a puilor, carnea fiind mai sățioasă și mai spornică
- Gust de pui mai pronunțat, datorat rasei de pui rustice și creșterii tradiționale, similar gustului de odinioară al puiului de curte din gospodăria bunicilor
- Culoare gălbuie, datorată alimentației puilor bazată în principal pe porumb, care conferă cărnii culoarea fripturii arămii din copilărie
- Sursa de proteine sănătoase, prin rasa de păsări rezistentă la boli și prin grija creșterii (fără hormoni de creștere și alte bazaconii), carnea fiind ideală pentru hrana celor mici și celor mari
Pui ochii, gura și burta la cale!
Citește mai mult
Despre creșterea puilor
VIȚĂ VECHE DE CURTE
- Rasa de pui rustică mixtă (hibridul hubbard), reputată pentru rezistența la boli, creștere lentă și calități gustative deosebite ale cărnii

OSPĂTAT CU PĂPUȘOI
- Alimentația naturală a puilor, sănătoasă și echilibrată, fiind 100% vegetală (fără făinuri de origine animală), bazată pe cereale integrale (porumb), îmbogățită cu vitamine și minerale, fără hormoni sau antibiotice
CRESCUT FĂRĂ ZOR, PE ÎNDELETE
- Perioada mai lungă de creștere a puilor, pentru a obține o carne mai fermă, mai consistentă și mai gustoasă.
CRESCUT ÎN VOIE
- Puii sunt crescuți la sol, în populații cu densitate mai redusă, pe așternut de paie, cu acces afară în zilele călduroase, având mai multă libertate de mișcare.
PUI HODINIT
- Perioada de creștere presupune un program de odihnă de minim 8 ore zilnic fapt ce relaxează puiul și maturează carnea.
PRODUSELE PUIUL GOSPODARULUI