Despre carnea de pui

Datorită modului de creștere a păsărilor, carnea de Puiul Gospodarului are calități deosebite prin:

  1. Consistența superioară, datorită perioadei mai îndelungate de creștere a puilor, carnea fiind mai sățioasă și mai spornică
  2. Gust de pui mai pronunțat, datorat rasei de pui rustice și creșterii tradiționale, similar gustului de odinioară al puiului de curte din gospodăria bunicilor
  3. Culoare gălbuie, datorată alimentației puilor bazată în principal pe porumb, care conferă cărnii culoarea fripturii arămii din copilărie
  4. Sursa de proteine sănătoase, prin rasa de păsări rezistentă la boli și prin grija creșterii (fără hormoni de creștere și alte bazaconii), carnea fiind ideală pentru hrana celor mici și celor mari

pui in strachina

Pui ochii, gura și burta la cale!


Citește mai mult

PRODUSELE PUIUL GOSPODARULUI





|
×