Sfoară în ţară - Puisor marinat la rotisor

Un puisor marinat la rotisor poate deveni meniul preferat pentru cina din weekend, cand cei dragi ai casei se asteapta la o masa speciala si gustoasa.

Stim foarte bine ca o gospodina cauta sa puna pe masa, intotdeauna, mancare gustoasa, sanatoasa dar si rapid de facut. Tocmai de aceea, noul produs, Puisor, face parte din produsele care se prepara usor, rapid si totusi are un gust deosebit, indiferent de cum alegi sa-l prepari.

In reteta de astazi am introdus cafeaua. Poate vi se pare ciudat ca poti combina carnea de pui cu acest ingredient surpriza, dar trebuie sa stiti ca atunci cand vine vorba de carne de pui, orice combinatie este permisa. Vin rosu, alb, uleiuri diferite sau condimente de tot felul. Carnea de pui este usor de gatit si se preteaza oricarei combinatii, asa ca poti fi creative.

Cafeaua este un aliment controversat, dar in acelasi timp util atat in bucatarie, cat pentru a ne oferi energia de care avem nevoie zi de zi.

Ingrediente necesare:

  • 2 Puisori
  • Usturoi
  • cana mica de cafea (normala sau decofeinizata)
  • Cimbru
  • Sare si piper
  • Ulei de masline

Mod de preparare:

  • Incalziti cuptorul la 200 grade si incepeti sa pregatiri carnea,
  • Intr-un bol combinati cafeaua, uleiul de masline si celelalte condimente si amestecati foarte bine.
  • Preparatul din bol trebuie sa fie pus atat in interiorul puisorilor, cat si deasupra lor. Puneti puisorii intr-o tava, stropiti din plin cu ulei de masline si bagati totul la cuptor pentru 40 de minute, la temperatura de maxim 170 grade.
  • Preparatul poate fi servit cu orez cu legume, cartofi copti sau o simpla salata verde.

Pofta buna!