Sfoară în ţară - Puisor cu legume si bacon la cuptor

Cu siguranta, deja ati auzit de noul nostru produs Puisor, un pui de tip coquelet, crescut in fermele de pasari Morandi. Acest produs a fost conceput special pentru a-i incanta pe cei mici, dar si pe adulti.

Puișor face parte din gama de produse Puiul Gospodarului și este un produs apreciat de întreaga familie! Musafirii sunt impresionați de gustul deosebit și ineditul unui aspect rafinat. Copiii îl apreciază pentru frăgezime și pentru bucuria de a savura un pui întreg.

Pentru a va face timpul de gatit mai usor si placut, v-am pregatit o reteta cu Puisor, bacon si legume, la cuptor. O reteta care poate fi pranzul sau cina celor mici, de Ziua Copiilor.

Ziua Copiilor este foarte importanta pentru cei mici, asadar pe langa micile atentii si cadouri, aceasta zi merita sarbatorita si cu un pranz sau o cina pe masura.

Ingrediente:

  • O bucata puisor intreg
  • Bacon feliat si afumat sau tocat cuburi
  • Cartofi
  • Cartofi dulci
  • Morcovi
  • Sare, piper, rozmarin
  • Ulei de masline

 

Mod de preparare:

  • Puisorul se spala si se aseaza intr-o oala de cuptor care a fost stropita, in prealabil, cu ulei de masline.
  • Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, dupa gust.
  • Legumele se taie in bucati si se aseaza in aceeasi oala, langa pui. Se stropeste cu ulei de masline si deasupra se pune baconul tocat marunt.
  • Se lasa in cuptor in jur de o ora, pana se rumeneste puiul si legumele devin moi si gustoase.

Pofta buna!