Sfoară în ţară - Puisor cu ciuperci si morcovi

Am pus de un puisor cu ciuperci si morcovi care a iesit atat de gustos incat vrem sa impartasim reteta cu voi. Acest produs este atat de usor de gatit pe gat este de gustos, in orice preparat.

Cele mai simple modalitati de a-l gati sunt: pe gratar, pe plita, in tigaie sau cuptor. Il condimentati si il lasati sa se gateasca. Indiferent cum este gatit, va iesi atat de gustos incat veti vrea sa-l gatiti si a doua oara, mai ales pentru cei mici ai familiei.

In cazul in care doriti o reteta speciala, pentru o cina sau un pranz deosebit, aceasta este una potrivita. Se prepara rapid, cu putine ingredient si cu un rezultat delicios.

Ai nevoie de:

  • 1 sau 2 buc de PUISOR
  • 1 ceapa verde
  • 1 usturoi verde
  • Un borcan de ciuperci taiate
  • 1 litru supa de legume sau de pui
  • 20 g de unt
  • 2 Morcovi
  • O legatura de patrunjel verde
  • Sare/piper

Mod de preparare:

  • Intr-o cratita se adauga untul si apoi, ceapa si usturoiul, taiate jumatati. Dupa ce s-au inmuiat, adaugati si ciupercile si morcovii taiati rondele.
  • Cand s-au rumenit bine, adaugati supa si lasati si fiarba la foc mic 10 min.
  • O data ce a mai scazut continutul, adaugati PUISORUL si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
  • Puneti un capac deasupra si bagati la cuptor incins la 200 grade, timp de 40 min, timp in care verificati continutul.
  • O data ce l-ati scos, presarati cu patrunjel verde, tocat marunt.

Pofta buna!