Sfoară în ţară - Pui cu mozzarella și roșii

La început de primăvară, vă punem pe masă o rețetă gustoasă și, desigur, sănătoasa. Așa cum v-am obișnuit. Pe lângă incredientele menționate mai jos, veți avea nevoie de aproximativ 40 de minute de răbdare, un strop de dragoste și un pahar cu vin. Nu pentru rețetă, pentru bucătar, desigur.

Ai nevoie de:

  • O lingură de ulei de măsline
  • O lingură de oțet balsamic
  • 3,4 căței de usturoi
  • Oregano și alte ierburi aromate (după gust)
  • 4 bucăți de piept de pui fără os
  • Roșii cherry, tăiate pe jumătate
  • O lingură de miere
  • Busuioc proaspăt, tocat mărunt
  • Mozzarella

Garlic-Butter-Tomato-Baked-Chicken-with-Mozzarella-9

Garlic-Butter-Tomato-Baked-Chicken-with-Mozzarella-3

Cum se face?

Punem la marinat rosiile, cu ulei, oțet balsamic, ierburi aromate, usturoi și miere, înt-o pungă sau într-un bol acoperit. Le punem la marinat pentru 10-15 minute.

După care, punem roșiile într-o tavă pentru cuptor, așezăm pieptul de pui și introducem la cuptor pentru 20 de minute, după care adăugăm mozzarella și mai lăsăm la cuptor încă 10 minute, până aceasta s-a topit.

Poftă bună!