Sfoară în ţară - Piept de pui umplut cu broccoli

Bine v-am regăsit, dragi gospodine. Astazi veți afla o rețetă gustoasă și sănătoasă cu care îi veți cuceri pe toți cei dragi, mai ales pe cei mici.

Dacă vreți ca ai voștri copii să consume cât mai multe legume la masa, această rețetă vă va ajuta cu siguranță.

Pieptul de pui este o parte a puiului care poate fi gătită în multe feluri. Este utilizat pentru prepararea șnițelului, pentru grătar, supe, salate, sandvichuri, dar și umplut cu diverse alte ingrediente.

 

Cu ce ai mai umplut pieptul de pui?

Pentru această rețetă ai nevoie de:

O caserolă de piept de pui, întreg, dezosat, fără piele

Brocoli proaspăt, tocat mărunt

Ardei rosu, gras, tocat mărunt

Branza chedar

Sare si piper

Boia de ardei dulce

Ulei de masline

Maioneza facuta in casa

 

 

Cum se prepara?
Incalzeste cuptorul la 200 grade.

Taie pieptul de pui la mijloc, astfel incat sa formezi un buzunar. Dupa ce ai finalizat aceasta etapa, condimenteaza pieptul cu sare, piper, boia si ulei de masline.

Amesteca broccoli, ardeiul, branza chedar si maioneza intr-un castron. Adauga sare si piper dupa gust.

Incepe sa umpli buzunarele pieptului de pui cu aceasta combinatie. Apoi introdu preparatul in cuptorul incins.

Se lasa in cuptor pentru 20 de minute. Se verifica daca este bine facut, daca nu, se continua in cuptor la foc mic.