Sfoară în ţară - Pachetele de pui cu branza si spanac

Revenim catre gospodinele noastre cu o reteta de pachetele de pui cu branza si spanac, o reteta putin diferita, dar cu totul speciala.

Daca urmeaza sa organizati un eveniment special acasa si vreti sa va impresionati musafirii, aceasta reteta este cea mai potrivita. La fel si pentru seri simple, romantice, in doi.

Pe langa faptul ca este delicios, preparatul este si unul foarte sanatos, avand in compozitie piept de pui, spanac si mozzarella. Toate oferind nutrientii potriviti oricarei persoane.

Ingrediente:

  • Piept de pui, dezosat
  • Spanac verde, proaspat sau congelat
  • Mozzarella
  • Ceapa
  • Ulei de masline
  • Sare/piper/oregano

 

Cum se prepara?

  • Bucatile de piept de pui se taie si se bat la fel ca cele pentru snitel, si se condimenteaza.
  • Ceapa se celeste in ulei de masline si apoi se adauga spanacul fiert ( dezghetat) scurs de apa. Se amesteca pana scade si este potrivit pentru a fi combinat cu pieptul de pui.
  • Mozzarella se taie felii.
  • Se ia fiecare bucata de pui, se adauga compozitia de spanac pe ea si apoi, felia de mozzarella. Se ruleaza si se prind in ata. Acestea se introduce la cuptor incins la 160 grade si se lasa acolo pana se rumenesc.
  • Se servesc cu salata de legume sau cartofi copti.

Pofta buna!