Ingredientele noastre secrete nu mai sunt secrete!

Gama “Gata de gatit” reprezinta un mix de produse din pui, condimentate, gata de bagat la cuptor, pus pe gratar sau prajit bine in tigaie. Oricum ai alege sa le gatesti, te vei indragosti de gustul acestora. Si nu ne laudam noi, ci ne lauda cei care le-au ales, le-au testat si au revenit sa le cumpere.

Carnea de pui este procurata de la pui sanatosi, crescuti in fermele noastre, hraniti cu cereal. Aceasta este portionata, selectata si condimentata cu incredientele noastre preferate. Dar si ale voastre.

Folosim condimente naturale pentru ca ne dorim ca toti clientii nostri sa fie sanatosi, sa poata consuma linistiti produsele Gata de gatit.

Usturoi si boia. Acestea sunt incredientele noastre secrete. Ele dau gustul preparatelor. Orice gospodina stie ca mancarea fara condiment nu are gust, deci cunoasteti importanta acestora.

Am ales usturoiul datorita gustului sau inconfundabil dar si pentru ca acesta ofera fiecarui preparat un gust aparte, la fel si produselor din carne de pui. Ce ar fi un gratar fara usturoi? Pe langa gust si savoare, usturoiul este benefic sanatatii, oferind actiune antibacteriana si nu numai.

garlic-625_625x350_71437817264

Informaţii nutriţionale

100 g de usturoi crud oferă: 149 calorii, 6.4g proteine, 0.5g grăsimi, 33.1g carbohidraţi, 2.1g fibre, 181 mg calciu, 25 mg magneziu, 153 mg fosfor, 401 mg potasiu, 1,7 mg fier, 31.2 mg vitamina C, 1.235 mg vitamina B6, 0.2 mg vitamina B1.

Boia dulce am pus in fiecare preparat “Gata de gatit”. Am ales-o pentru gustul pe care il ofera fiecarui preparat in parte dar si pentru proprietatile pe care le are. Stiati ca aceasta are un continut mare de vitamina C? Boiaua de ardei iute reuseste sa accelereze metabolismul, sa reduca colesterolul si contribuie la prevenirea proceselor degenerative.

paprika dolce

Pe langa aripioare de pui, piept de pui feliat, pulpe superioare si carnati picanti, gama “Gata de gatit” contine si un produs pentru copii. Carnatii pentru cei mici, sunt numai proteina pura din carne de pui si condimente 100% naturale precum usturoi, boia dulce, cimbru si piper macinat. Cate putin din toate, putand fi serviti fara grija de cei mici.

Acum ca noi v-am spus un secret, ne ajutati si voi cu o propunere? Ce incredient ar trebui sa folosim in prepararea produselor “Gata de gatit”?