Grija de păsări

Grija de pasari

Păsările sunt crescute în fermele Morandi în condiții optime de bunăstare și biosecuritate. Morandi exploatează păsările în fermele sale cu respectul şi grija cuvenită, ele reprezentând rădăcina şi inspiraţia companiei.

Sănătatea şi bunăstarea păsărilor sunt principale preocupări ale Morandi. Păsările sunt crescute în încăperi ventilate şi aerisite, cu acces la hrana de înaltă calitate şi apă proaspătă.

Lucrătorii noştri din ferme se dedică îngrijirii păsărilor şi lucrează permanent pentru a le asigura sănătatea şi confortul.

Grija de ţarină

iso14001

Grija de tarina
Fermele Morandi au în prim plan creşterea păsărilor pentru produse de cea mai bună calitate, dar prin impact minim asupra mediului înconjurător. De aceea, am implementat Sistemul de Management de Mediu ISO 14001:2004 aferent activităţii de creştere şi exploatare a păsărilor pentru carne şi ouă.

Investiţiile în producerea de energie regenerabilă (centrale pe biomasă), concomitent cu optimizarea consumului de resurse şi minimizarea noxelor asupra mediului, sunt dovada de necontestat a interesului activ acordat de Morandi pentru protejarea mediului înconjurător.