Gătim cu drag şi spor! - Chiftelute de pui la cuptor

Recomandam aceasta retetea tuturor celor care vor sa manance mai sanatos, mai mult si mai satios. Celor care vor sa slabeasca fara a se infometa sau a renunta la placerile culinare dar si celor care vor sa gateasca ceva bun si rapid.

Chiftelutele fac parte din mesele romanilor de foarte mult timp. Acestea se fac din carne de pui, de porc, amestec cu vita, dar si din legume. Se servesc cu diverse garniture si salate.

asian-chicken-meatballs

Ai nevoie de

  • 500 grame piept de pui tocat din gama Puiul Gospodarului
  • 1 ou batut
  • Usturoi pisat (dupa gustul fiecaruia)
  • 1 ceapa
  • Verdeata (marar/patrunjel)
  • Sare si piper dupa gust.

Mai ai nevoie de hartie de copt.

Dupa ce amesteci carnea toccata cu oul, adaugi ceapa si usturoiul, dupa care, la final, sare, piper si verdeata.

Se framanta bine, pana se incorporeaza totul si devine o pasta din care se vor forma chiftelele rotunde si delicioase.

Acestea se adauga in tava cuptorului, pe hartie de copt si se lasa pana se rumenesc.

Apoi se vor servi, dupa bunul plac, cu salate, sosuri sau garniture.

1432986940692