Sfoară în ţară - Cele mai bune rețete de drob de pui

Paștele se apropie și, gospodinele din întreaga țară fac lista de cumpărături pentru drob și alte feluri de mâncare delicioase, specifice acestei sărbători speciale.

Pentru că drobul este unul din felurile de mâncare, special gătite pentru masa din ziua de Paști, am făcut o selecție de rețete sănătoase cu pui. Rețete dintre cele mai simple, gustoase dar și sănătoase.

Drob de pui cu verdeață, de Rețeta-video.ro. Un drob pentru care ai nevoie de multă verdeață, mult ficat de pui și răbdare multă. Deși, drobul nu este p rețetă complexă, totuși ai nevoie de timp și muncă depusă.

drob-cu-ficat-si-piept-de-pui

Drob de pui cu ciuperci, de Laura Laurențiu. Un fel de mâncare special, doar cu ciuperci și ceapă verde. Fără prea multă verdeață, așa cum fac gospodinele noastre, în mod tradițional. Este o rețetă mai simplă și care, necesită mai puțin timp de pregătire.

drob-de-pui-cu-ciuperci

Drob de pui cu multe legume, de bucate-aromate.ro. Un drob mai colorat cu tot felul de legume, nu doar ciuperci sau verdeață, însă, tot cu măruntaie de pui. Dacă vrei să faci ceva diferit și special anul acesta, aceasta este o rețetă numai bună de încercat.

DSCN1959-1-1

Drob de pui în foietaj, de rețetemerisor.ro. O variantă specială, simplă, din pui cu ou, verdeață și foietaj. O dată servit pe masa de Paște, veți atrage complimente din partea tuturor, mai ales că foietajul ascunde drobul, astfel nu mulți vor fi cei care vor ști ce se află acolo

drob-de-pui-in-aluat-de-foietaj-7-570x363