Sfoară în ţară - Carnaciori de pui trasi in tigaie

Stim ca atunci cand vine vorba de pregatirea carnatilor, primul lucru la care va ganditi este fie sa-i prajiti in tigaie, fie sa-i frigeti pe gratar. Noi vrem sa va spunem ca acestia pot fi gatiti in multe alte feluri. Fie in tocanite, supe, tigai picante sau sendvichuri delicioase. Toate putand fi pregatite chiar si de cele mai incepatoare gospodine.

Tigaia despre care va vorbeam la inceput contine si altceva pe langa acei carnaciori minunati de pui. Pentru a o pregati celor dragi, ai nevoie de cateva ingrediente.

Ai nevoie de:

 

Cum se pregateste reteta?

  • In tigaie se adauga uleiul de masline -nu foarte mult-. Se pun carnaciorii si se lasa cat sa se rumeneasca.
  • O data ce carnaciorii au fost gatiti, peste ei se adauga bucatile de ceapat toccata, morcov tocat si broccoli.
  • Se adauga supa de pui si se lasa la fiert cu un capac pus.
  • Sarea si piperul la final, imediat ce focul a fost oprit.

 

Pofta buna!