Sfoară în ţară - Aripioare sănătoase și picante

Ne-ați cerut, am executat. Ce? O porție zdravănă de aripioare de pui crocante, sănătoase și picante. Bune pentru adulți dar și pentru cei mici dacă le faceți nepicante.

Până să ajungem la acest rezultat, am citit, ne-am documentat și am aflat cum să punem în farfurie niște aripi așa gustoase. Pentru că pe unde am fost și am întrebat, am aflat fel și fel de rețete. Iar noi am cules tot ce este mai bun și ne-a ieșit ce astăzi împărtășim cu voi.

Pe lângă ingredientele pe care vi le vom spune, nu uitați că este nevoie de ACEL ingredient minune. Puțină dragoste și drag de bucătărie. Un strop de răbdare și multă pasiune. Aceste ingrediente nu se găsesc pe rafturi, ci în inimile voastre. Spor să aveți.

Rețeta noastră conține:

  • Aripioare de pui
  • O linguriță de sare
  • O lingurita de piper
  • Sos de rosii, picant
  • O lingura de ulei vegetal
  • O cana mică de făină
  • O jumătate de linguriță de piper Cayenne
  • O linguriță de praf de usturoi (sau usturoi pisat bine-bine)
  • Unt topit, o lingură.

 

Cum se face?

  • Pe o farfurie pune sarea, piperul, piperul cayenne și amestecă-le. După, condimentează aripioarele cu acestea.
  • Într-un bol amestecă, făina, uleiul vegetal, sosul de rosii, untul și usturoiul.
  • Trage fiecare aripioare prin acest conținut picant.
  • Pe o tavă de cuptor, mare, așează hârtie de gătit. Apoi așează aripioarele, una câte una.
  • Aripioarele vor sta la cuptor în jur de o oră, timp în care le scoți și le verifici, le întorci ca nu cumva să iasă mai bine făcute pe o parte și pe cealaltă nu.65c917131 Baked-Chicken-Wings 21 Baked-Chicken-Wings 212 Baked-Chicken-Wings 2123

Acestea se servesc fie cu sos de iaurt și usturoi, barbeque sau sos picant de roșii.

Poftă bună!